Buffet assortiment
• Arancini di riso (gefrituurde rijstballetjes)
• Carpacciorolletjes gevuld met kruidensla
• Bruschette (getoast stukje brood met verse tomaten,    knoflook en basilico)
• Mozzarella spies met kerstomaatjes 
• Assortiment van verschillende minihapjes
• Rolletjes van zalm of parmaham 
• Gamba’s spiesjes
• Mix van koude hapjes

• Lasagna bolognese
• Canneloni ricotta & spinazie
• Canneloni met gehaktsaus
• Taigliatelle in pesto/roomsaus
• Gevulde ravioli (kaas & walnoten) in gorgonzolasaus
• Gevulde tortellini (met pesto en mozzarella) in saus van    aubergines en tomaten & parmezaanse kaas
• Pasta met gehaktballetjes in tomatensaus
• Pasta salade
• Brood van kippengehakt gevuld met spinazie & ei
• Verdura mista (gegrilde groenten)
• Vitello tonnato (kalfsvlees in tonijn saus)
• Salt in bocca (kalfsvlees gerold in parmaham)
• Parmiggiana (lasagne van aubergines met tomatensaus)

Dessert
• Cannoli siciliani
• Limoncello profitterol
• Profitterol cacao
• Tiramisu'
• Assortiment italiaanse gebak

Plateau’s
Vanaf 4 personen. Om gezellig op uw tafel of op uw buffet te zetten.
• Plateau met diverse buitenlandse kazen
   Luxe opgemaakt plateau, gedeeltelijk uitgesneden kazen
• Plateau met diverse soorten vleeswaren
   Circa 150 gr. per persoon, luxe opgemaakt
• Plateau met diverse mediteraanse hapjes
   Plateau met verschillende Italiaanse appertizers.
   Lekker als borrelplateau. Met Foccacina en Ciabatta
• Plateau met diverse vissoorten
   Gerookte zalm, gerookte palingfilet,hollandse garnalen,
   en gemarineerde garnalen in pesto
   Circa 150 gr. per persoon, luxe opgemaakt

*= alle plateaus worden geserveerd met stokbrood, kruidenboter en tappenade